Quint de Waard

In 2014 ben ik gestart met doceren bij Fysio Physics Opleidingen en vanuit Fysio Physics geef ik sinds 2017 les bij Libosan aan de opleiding Myofasciale Therapie.

Mijn naam is Quint de Waard, vader van 2 en sinds 2011 fysiotherapeut en werkzaam bij Fysio Physics Fysiotherapie BV. Sinds kort ben ik daar ook werkzaam als Teamleader en ben ik verantwoordelijk voor de aansturing en opleiding van onze nieuwe en junior fysiotherapeuten.
Mijn eerste ervaring met doceren kwam tijdens mijn sportopleiding, waar ik al snel ondervond dat dit iets is wat ik leuk vind. Ik heb dit vervolgens doorgezet als zwemleraar, snowboardleraar, en wakeboard-/waterskileraar. Toen ik bij Fysio Physics kwam werken was de keuze snel gemaakt. Laat mij maar voor die groepen mensen staan en mijn enthousiasme voor het vak en het werken met mensen overbrengen!
In 2014 ben ik gestart met doceren bij Fysio Physics Opleidingen en vanuit Fysio Physics geef ik sinds 2017 les bij Libosan aan de opleiding Myofasciale Therapie. Deze opleiding heeft toch wel een speciaal plekje, aangezien ik hem zelf ontwikkeld heb. De opleiding is praktisch ingericht met de noodzakelijke theorie om een goede basis te leggen.

Graag verwelkom ik jullie bij een van de nieuwe opleidingen!