Bart Smit

Hallo, mijn naam is Bart Smit. Ja ja ik weet het, ik kan er ook niets aan doen…

In 2012 moest voor mij ‘het roer om’ en besloot ik de financiële dienstverlening te verlaten. Nu heb ik altijd al grote interesse gehad voor fysio-, manuele therapie en daaraan complementaire beroepen, dus was de keuze voor omscholing tot masseur snel gemaakt.

Aangezien Massage- en opleidingsinstituut Libosan kwalitatief uitstekend aangeschreven staat, heb ik hier mijn start gemaakt met de cursus ontspanningsmassage. Inmiddels is masseren mijn absolute passie!

Nu, vele cursussen verder, ben ik als zelfstandig massagetherapeut o.a. werkzaam binnen Massage- en opleidingsinstituut Libosan.

Ik geef preventieve en curatieve bedrijfsmassages op locatie, geef sport- en wellnessmassages en ik behandel veel verschillende klachten in de locatie Houten. Hierbij maak ik gebruik van een combinatie van verschillende technieken om zo tot een juiste maatwerkbehandeling te komen.

Mijn specialisatie is het verhelpen van klachten die voortkomen uit bewegingsbeperkingen in de heupgordel. Denk hierbij aan (lage) rugpijn, schouder-, nek en hoofdpijnklachten alsmede diverse beenklachten.

Mijn filosofie is dat het bekken het fundament ofwel de spil van het menselijk lichaam is en dat wij niet goed kunnen functioneren als het fundament wordt beperkt.

Als vanzelfsprekend is mijn werk complementair aan (medisch) specialisten zoals bijvoorbeeld orthopedie, fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie enzovoorts.

Ik ben blij deel uit te mogen maken van een zeer enthousiast team van vakkundige collega’s bij Libosan!