125.00

Cursus Hotstonemassage

Aantal deelnemers: 18

Accreditatie: Geen

Jurgen Libosan is jouw docent

Wissen

Beschrijving

Een hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als “warme” stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen, en op temperatuur te houden, wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het warme water.

De stenen van de hotstonemassage zijn meestal basalt. Dit is gestolde lava. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte goed vastgehouden en langzaam afgegeven wordt. De basaltstenen zijn afgeronde vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De hotstonemassage is vooral geschikt voor of bij: Spanningen, Stress, Spierproblemen en slechte doorbloeding.

Inhoud van de cursus

Tijdens deze cursus, zullen wij u leren, om met basalt stenen te masseren. Dit kan variëren van een ontspannende hotstone massage ofwel een stevige sportmassage met de hotstones Na de cursus zult u in staat zijn om een hotstone massage van minimaal 3 kwartier te verzorgen.

Duur van deze cursus

De cursus zal één hele zaterdag (10.00 uur / 17.00 uur) in beslag nemen, tevens zal de lunch geheel door ons verzorgd worden.

Kosten

De cursus kost €125,-  inclusief  syllabus en lunch.

Certificaat

Aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat hotstone massage.

Massage- en Opleidingsinstituut Libosan B.V. is erkend en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)

Dit houdt in dat wij vrijgesteld zijn van BTW op onze opleidingen en dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die het CRKBO tijdens de audit heeft gesteld.

Extra informatie

Cursusdata & locatie

08-02-2019 (vrijdag 10.00 – 16.00) Vening Meineszstraat 1, Ede, 04-10-2019 (vrijdag 10.00 – 16.00) Vening Meineszstraat 1, Ede