325.00

Opleiding voor gewrichtstherapeut (module schouder/schoudergordel)

Aantal deelnemers: 18

Accreditatie: NGS, BATC, LVNG en NVST

Josya Sijmonsma is jouw docent

Wissen

Beschrijving

Schouder & Schoudergordel

Veel deelnemers aan de voorgaande modules Sijmoves Gewrichtstherapie keken er al naar uit, en nu is het zover. De vijfde module ‘Schouder & Schoudergordel’ is klaar! De officiële fotoshoot volgt binnenkort nog, maar de datum voor de cursus is al vastgelegd: op 6 en 7 april gaat deze cursus van start bij Massage & Opleidingsinstituut Libosan in Houten.

In deze cursus wordt dieper ingegaan op het onderzoek van schouder en schoudergordel en de pathologie die daarbij tevoorschijn kan komen. Problemen met de vaat-zenuwstreng, impingement problemen in de schouder, de oorzaken van een painful arc, rotatorencufflaesies, enzovoort.

Na het onderzoeksdeel volgt het therapiedeel, met veel aandacht voor de beweeglijkheid van alle afzonderlijke gewrichten, mogelijkheden om bewegingsproblemen in deze gewrichten op te lossen, behandelen van een painful arc en de mogelijkheden bij een rotatorencufflaesie.

Voor het volgen van deze module is het noodzakelijk dat minimaal één van de voorgaande modules Sijmoves Gewrichtstherapie is gevolgd.

We begroeten u graag op deze afwisselende, leerzame cursus!

Extra informatie

Cursusdata & locatie

10-05-2019 / 11-05-2019 – 2 dagen – vrijdag – 09.00 – 17.00 – Essenkade 3, Houten, 11-10-2019 / 18-10-2019 – 2 dagen – vrijdag – 09.00 – 17.00 – Vening Meineszstraat 1, Ede